Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marlena winiarska Patryk Cz Grzegorz Kaniak pawelkorba korba (4948 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
litewską wódkę
już nawet zaczęli
pewnie lepsza
a żebyś wiedział że lepsza i pewna przynajmniej, a te żubrówki czy żołądkowe to cholera wie skąd pochodzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
jasta102 napisał:
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Oblawa-w...11068d&_ticrsn=3
trzymajmy kciuki i odmówmy Zdrowaś Mario aby im się udało
Politi oczywista

Jasta, boj sie Boga nie trzymasz ze swoimi ? Trzeba trzymac sie razem, wspierac w tragedii

Mam nadzieje, ze Andersy i inni obroncy dostawcow (przeciez daja chlopakom zarobic ) juz puscili sie pedem w okolice Rygge i uratuja przynajmniej kilku zbiegow z rak faszystowskich, norweskich oprawcow W przeciwnym wypadku, jak sie dalej skutecznie te podle Norwegii uwezma na uciesniony narod, to do jdzie do nieszczescia. Beda musieli przestac chlac,bo przeciez zaden normalny Polak pracujacy w Norwegii nie kupi legalnie alkoholu.

No, ladowac dupy do samochodow(jak kto nie ma, niech rower ukradnie ) i ruszac ratowac swoich dostawcow
spokojna twoja... linde coś tam ja nigdy nie powiedziałem że nie kupuje w sklepie, a za towarem z przemytu nie bede ganiał, szukał, jeździł i czekał bo mi sie nie chce

ale jesli jest sobota po 18tej i naleci mnie ochota napic sie drinia to w sklepie mi nie sprzedadzą ale niedługo musze przestać popijać nawet w soboty więc bede zdrowszy a ty spać bedziesz spokojniej ale fajek w sklepie za 100nok nie bede kupował

a co do przemytników to jednych wyłapią a przyjdą nowi i przewiozą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
litewską wódkę
już nawet zaczęli
pewnie lepsza
a żebyś wiedział że lepsza i pewna przynajmniej, a te żubrówki czy żołądkowe to cholera wie skąd pochodzą

spróbujesz chleba, czy wędlin reakcje będą takie same
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Dziesiejsze wiadomosci NRK1 o 19ej rozpoczely sie oczywiscie relacja z dzisiejszego zatrzymania, ktore okazalo sie rekordem. Ponad 19 ton Nawiazano rowniez do wypadku z ubieglego tygodnia. Ktos sie poczul wyjatkowo milo ?

Ps, Mnie Anders gowno obchodzi co ty jesz i pijesz,gdzie i za co to kupujesz, gdzie i za co jezdzisz - przypominam ci, ze to ty wsadziles leb w moje sprawy i zrobiles to delikatnie mowiac nieelegancko.

Wiec pedz ! reprezentancie typowych cechy wiekszosci Polakow - wscibstwa, plotkarstwa i tworzenia wydumanych biografii pod publike. Pedz !

Zapomnialam dodac rade na twoje rozterki - ja jak chce sie napic po 18ej, albo np. w niedziele itp., to poprostu otwieram barek Nigdy nie slyszales o takim rozwiazaniu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Dziesiejsze wiadomosci NRK1 o 19ej rozpoczely sie oczywiscie relacja z dzisiejszego zatrzymania, ktore okazalo sie rekordem. Ponad 19 ton Nawiazano rowniez do wypadku z ubieglego tygodnia. Ktos sie poczul wyjatkowo milo ?

Ps, Mnie Anders gowno obchodzi co ty jesz i pijesz,gdzie i za co to kupujesz, gdzie i za co jezdzisz - przypominam ci, ze to ty wsadziles leb w moje sprawy i zrobiles to delikatnie mowiac nieelegancko.

Wiec pedz ! reprezentancie typowych cechy wiekszosci Polakow - wscibstwa, plotkarstwa i tworzenia wydumanych biografii pod publike. Pedz !

Zapomnialam dodac rade na twoje rozterki - ja jak chce sie napic po 18ej, albo np. w niedziele itp., to poprostu otwieram barek Nigdy nie slyszales o takim rozwiazaniu ?
u

wyciągając z niego polskie trunki z.....przemytu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Wszystko sie zgadza marianku, na 100%, z malym ale - ja otwieram swoj barek, a nie twoj
:laugh
Wiem, zdaje sobie sprawe, ze twoja mentalnosc i poziom pojmowania swiata tego nie ogarnia, ze mozna inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Mam nadzieje, ze Andersy i inni obroncy dostawcow (przeciez daja chlopakom zarobic ) juz puscili sie pedem w okolice Rygge i uratuja przynajmniej kilku zbiegow z rak faszystowskich, norweskich oprawcow W przeciwnym wypadku, jak sie dalej skutecznie te podle Norwegii uwezma na uciesniony narod, to do jdzie do nieszczescia. Beda musieli przestac chlac,bo przeciez zaden normalny Polak pracujacy w Norwegii nie kupi legalnie alkoholu.

Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych adekwatnie dosadnych słów, które mogłyby choć w nikłym zarysie określić małość, niecność, nikczemność, haniebność, podłość, wyrachowanie, kłamliwość, obłudę, załganie, fałszywość, hipokryzję, plugawość, bezwstyd, brak skrupułów, cynizm i jedno wielkie zgniłe bajoro schizofrenicznej blagi paranoicznego socjopaty, żyjącego w swym małym, poskręcanym, chorym i spaczonym wirtualnym światku własnych fobii, obsesji, psychoz, natręctw, paranoi, projekcji, manii i wiecznej konfabulacji -

PS
ja kupuje piwo w KIWI i jestem normalny Polak pracujacy w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Pijesz te norweskie, faszystowskie szczyny ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:

ostatnio wróciłem z pracy ugotowałem sobie kiełbaske, siadłem przed laptopem a tu czytam że w polskiej kiełbasie jest zdechła krowa...
i to ja jestem nieelegancki i wsadzam leb w twoje sprawy? nie interesują mnie twoje prywatne sprawy, chodzi ci o sanatorium?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:

Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych adekwatnie dosadnych słów, które mogłyby choć w nikłym zarysie określić małość, niecność, nikczemność, haniebność, podłość, wyrachowanie, kłamliwość, obłudę, załganie, fałszywość, hipokryzję, plugawość, bezwstyd, brak skrupułów, cynizm i jedno wielkie zgniłe bajoro schizofrenicznej blagi paranoicznego socjopaty, żyjącego w swym małym, poskręcanym, chorym i spaczonym wirtualnym światku własnych fobii, obsesji, psychoz, natręctw, paranoi, projekcji, manii i wiecznej konfabulacji -

Przeciez ty nie czytasz lemingowskiego onetu
a tu prosze cytujesz ze strony onetu i udajesz, ze to twoj tekst nie oznaczajac go jako cytat

wiadomosci.onet.pl/forum/w-sobote-kaczyn...02492090,czytaj.html

Pamietaj, ze niegramotnych mongolkow jakze latwo mozna zdemaskowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok